+38 062 388 30 08
+38 066 976 38 38
+38 066 977 63 63
+38 095 557 80 00
Бронируем отели on-line
27 июля 2013
 
  Комментарии:

Далее по теме:

26 февраля 2014
 Согласно постановлению Дубайского Департамента Туризма и Коммерческого маркетинга, с 31 марта 2014 года для туристов проживающих в отелях и апартаментах на территории эмирата Дубай, вводится туристский сбор, размер которого будет определяться категорией отеля. Сбор оплачивается в момент заезда или выезда из отеля/апартаментов.
Данное постановление распространяется на ранее забронированные и подтвержденные заявки, с датой заезда после 31.03.2014.
 
Категория отеля Размер сбора/номер/ночь
Отели 5* или выше 20 Дирхам / 5,5 $
Отели 4* 15 Дирхам / 4,1 $
Отели 3* 10 Дирхам / 2,7 $
Отели 2* 11 Дирхам / 2,7 $
Отели 1* 7 Дирхам / 1,9 $
Deluxe Hotel Apartment 20 Дирхам / 5.5 $
Superior Hotel Apartment 15 Дирхам / 4,1 $
Standard Hotel Apartment 10 Дирхам / 2,7 $


 


03 февраля 2014
 У 2013 році 10-ку найбільш затребуваних напрямків з аеропорту «Бориспіль» очолила лінія Київ — Москва.
Між «Борисполем» та двома аеропортами Москви, «Шереметьєво» і «Домодєдово», минулого року було перевезено близько 900 тис. пасажирів. Напрямок відрізняється значною конкуренцією: тільки з «Борисполя» польоти в Москву виконують три великих авіакомпанії: українська «Міжнародні авіалінії України» й дві російські — «Аерофлот» і S7

Серед регулярних маршрутів із «Борисполя» другу та третю позиції за обсягами авіаперевезень у 2013 році займають Тель-Авів (близько 380 тис. пасажирів) і Амстердам (305 тис. пас.).

У 10-ку ТОП-напрямків з найбільшого українського аеропорту також увійшли Франкфурт, Париж, Стамбул, Дубаї, Лондон і два чартерних маршрути — в Анталію та Шарм-ель-Шейх.

З ліній регулярної експлуатації, що увійшли до ТОП-10, найбільший приріст пасажиропотоків у порівнянні з 2012 роком продемонстрували Київ — Дубай (+19,7%), Київ — Амстердам (+19,5%), Київ — Париж (+16,6 %) і Київ — Франкфурт (+10%). Також значне зростання пасажирського трафіку ( +19,4%) зафіксовано на чартерному напрямку Київ — Анталія.



19 июля 2013
Купить билет на международный автобус теперь легко. 
Сделайте это он-лайн.  
Выбираете маршрут - стоимость проезда - место в автобусе - оплачиваете банковской картой - билет можно получить по электронной почте - быстро, удобно, on-line.
Система продажи автобусных билетов.



 




25 января 2014
Щоденні рейси за маршрутом Київ — Сочі — Київ виконуватиме український авіаперевізник МАУ. З головних повітряних воріт країни повітряне судно відправлятиметься о 23:15 за місцевим часом.
 
Крім того, 6 та 24 лютого авіакомпанія збільшить частотність польотів до двох на день.

 



10 января 2014
 Що таке «шенгенська віза»?


«Шенгенська віза» - це прийнятий термін для візи, яка видається країнами та для перебування в країнах, які 14 червня 1985 року підписали угоду «про поступову відміну контролю на загальних кордонах».

Ця угода була підписана в невеличкому люксембурзькому містечку Шенген, і тому візу зазвичай називають «шенгенською».

Шенгенська віза дозволяє перебування на території країн Шенгенської угоди максимально протягом 90 днів на півроку. Ця віза не дозволяє працевлаштування.

На сьогодні до так званої «шенгенської території» належать такі країни:

Австрія, Бельгія, Греція, Данія, Естонія, Ісландія (у Києві представлена Посольством Норвегії), Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта (Мальтійське Посольство у Москві є компетентним також і для України), Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Швейцарія, Швеція, Фінляндія, Франція та Чехія.

Будь ласка, зауважте, НЕ Є учасницями Шенгенської угоди такі країни:

Болгарія, Ірландія, Кіпр, Об’єднане Королівство та Румунія.

У якому випадку мені потрібна транзитна віза?

Якщо Ви подорожуєте літаком, німецька транзитна віза категорії С Вам необхідна тільки за наступних обставин:

 - Ви не маєте дійсної шенгенської візи і

 - Ви летите через Німеччину в США. Ваш літак з Німеччини у Сполучені Штати Америки вилітає через кілька годин і Ви хотіли б залишити транзитну зону аеропорта;

 - Ви летите через Німеччину, Португалію у Бразилію. Оскільки Ваш маршрут передбачає перебування в аеропортах двох країн-учасниць Шенгенської угоди, Вам необхідна транзитна віза категорії С;

  - Ви летите через Німеччину в США і у Вас передбачена пересадка в німецькому аеропорту, який не має міжнародної транзитної зони (усі німецькі аеропорти окрім Франкфурта-на-Майні, Мюнхена, Гамбурга та Кьольна-Бонна, проте з обмеженням у часі з 4:30 до 23:00 год ).

Чи можливо із шенгенською візою німецького Посольства відвідати інші країни – учасниці Шенгенської угоди?

Так. В цьому і полягає сенс шенгенської візи. Ви можете протягом терміну дії візи відвідати будь-яку країну-учасницю Шенгенської угоди. Але звертайте увагу на те, щоб основною метою подорожі (найдовше перебування) була країна, в Посольстві якої Ви отримали візу.

Я отримав запрошення, дійсне на період перебування 90 днів на півроку, але хотів би подати заяву на отримання візи на 2 роки. Чи це можливо?

Так. Проте все ж це запрошення гарантує покриття фінансових витрат протягом 90 днів.

Для решти часу запланованої візи Вам необхідно ще додатково надати підтвердження про Ваш фінансовий стан. Таким підтвердженням можуть бути особливо виписки про рух коштів на Вашому банківському рахунку за останні 3-6 місяців, із яких видно, який у Вас щомісячний дохід та чи можете Ви собі дозволити декілька закордонних поїздок.

Ми є підприємством і хочемо запросити до себе гостя. Зобовязання, повязані із його перебуванням, ми беремо на себе. Що для цього потрібно?

Будь ласка, прочитайте нашу пам’ятку щодо цього. Звичайно, ми без проблем приймаємо письмове запрошення від товариств, заснованих на вкладах учасників, зі статутним фондом щонайменше 25 000 євро.

Товариства з особистою відповідальністю осіб та товариства (об’єднань капіталів) із статутним капіталом менше 25 000 євро мають звернутися до компетентного Відомства у справах іноземних громадян та оформити формальну заяву-зобов’язання, у іншому разі Ваш гість надає підтвердження щодо власної платоспроможності.

Будь ласка, зазначте у Вашому запрошенні відповідно «...ми зобов’язуємося взяти на себе витрати відповідно до §§ 66-68 Закону про перебування іноземних громадян ...».

Часто Посольство змушене повертати запрошення, в яких зазначається, що «... ми ознайомились із змістом §§ 66-68 Закону про перебування іноземців ...» або «... зміст §§ 66-68 Закону про перебування іноземців знаємо і підтверджуємо ...». Зрозуміло, що Посольство не може приймати такого роду запрошення.


Чому я маю подавати таку велику кількість документів, незважаючи наУгоду про спрощення оформлення віз?

 Угода передбачає спрощення громадянам України щодо зменшення / звільнення від сплати візового збору та спрощеної процедури оформлення багаторазових віз для певних категорій заявників. Вона не регулює загальні критерії оформлення віз, які визначені у Візовому кодексі. Тому перед тим, як видати візу, Посольство мусить перевірити наявність правових передумов для видачи візи на основі документів, які  перелічі у наших пам‘ятках.





Cloudim - онлайн консультант для сайта бесплатно.